Niwa no Uguisu Tokubetsujummai

3.4
43
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味わいの特徴
Clean and sharp, with a mild aroma and a short aftertaste.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Koji Rice: Yamada Nishiki Kake Rice: Yumichiken
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+4
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おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Yakitori, Skewers, Poultry Dishes] Tare Sauce
Both salt and sauce go well with its clean and sharp taste.
Japanese Cuisine[Yakitori, Skewers, Poultry Dishes] Salt
Both salt and sauce go well with its clean and sharp taste.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamaguchi sake brewery

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