Miinokotobuki Jummaiginjo Omachi

3.2
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is an aged Omachi. The Omachi rice, which tends to dissolve easily, is soaked, steamed hard to make it hard to dissolve, and brewed to have a clear taste with a smoky flavor, then aged. Enjoy it as a superior heated sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yudomachi
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
-4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Regional Cuisine]
Sea bream stewed in Kyushu's sweet soy sauce, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

MIINOKOTOBUKI CO.,LTD.
TOP