Yokoyamagoju jyunmaidaiginjyo usunigorinama

3.9
13
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The combination of the freshness characteristic of fresh fruit and the soft taste unique to light nigori makes it taste like biting into a real fruit.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.5
日本酒度
-5〜-10
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
It goes excellent with teppanyaki meat and fish.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

OMOYASHUZOYOKOYAMAGURA
TOP