Momokawa Daiginjou

3.8
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Slightly dry and light Elegant taste, fragrant aroma... Daiginjo that values the harmony of everything.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
45%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15〜16%
酸度
1.3
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • The U.S. National Sake Appraisal 2020 Daiginjo B category Grand Prize winner.

  • The U.S. National Sake Appraisal 2021 2014~Continuous Daiginjyo B Division Gold Award

  • The U.S. National Sake Appraisal 2017 Daiginjo B Category Second Prize Winner

  • The U.S. National Sake Appraisal 2016 Daiginjo B Category Grand Prize Winner

  • International Sake Challenge 2016 Daiginjo/Ginjo Category Silver Medal

  • The U.S. National Sake Appraisal 2013 Daiginjo Category Grand Prize Winner

  • The U.S. National Sake Appraisal 2013 2004 - consecutive Gold Medals in Daiginjo category

  • 2005 Autumn National Sake Competition, Ginjo and Daiginjo Category, First Prize Winner

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2012 Bronze

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Seafood
White fish with lemon soy sauce, tempura with salt.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Momokawa Brewing,Inc.
TOP