Tokun Daiginjo Kano

3.7
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Sake equivalent to the sake entered in the sake competition. Made with Yamada-Nishiki rice polished to less than 35% and squeezed into a sake bag slowly and painstakingly, Oikawa Toji is proud of his work.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17〜18%
酸度
1.2
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Daiginjo A Department Appearance

  • Won the Gold Prize in the 2008 National New Sake Competition

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tokun Shuzo Co.,Ltd
TOP