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WAKABOTAN Daiginjo
Sanwa Shurui Co.,Ltd|Oita
Sanwa Shurui Co.,Ltd|Oita
- 味わいの特徴
- The gently fragrant ginjo aroma and sweetness like that of wasanbon are impressive. The luxuriously polished Yamadanishiki rice from Hyogo Prefecture expresses the elegant flavor and gentle aroma typical of Yamadanishiki. It is a daiginjo that goes well with meals.
- 情報詳細
- 特定名称
- Daiginjo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 35%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.2
- 日本酒度
- +3
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Chilled, Sekijiji horse mackerel and Sekisaba mackerel; warmed, fugu milt.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃