WAKABOTAN Daiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
The gently fragrant ginjo aroma and sweetness like that of wasanbon are impressive. The luxuriously polished Yamadanishiki rice from Hyogo Prefecture expresses the elegant flavor and gentle aroma typical of Yamadanishiki. It is a daiginjo that goes well with meals.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
35%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.2
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Other
Chilled, Sekijiji horse mackerel and Sekisaba mackerel; warmed, fugu milt.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sanwa Shurui Co.,Ltd
TOP