Ginjo Wakabotan Hihou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Dry type ginjo-shu. The taste has a calm, mature aroma and a sake-like flavor.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16〜17%
酸度
1.6
日本酒度
+5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Match chilled dry and refreshing dishes (thinly sliced flatfish, vinegared)

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sanwa Shurui Co.,Ltd
TOP