Kiwamihijiri Tokubetsujummai Takashimaomachi

3.2
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This special junmai sake is made from the original Omachi rice produced in Okayama, "Takashima Omachi", polished to a 60% rice polishing ratio. It is a mellow sake with a soft and full flavor.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yudomachi Rice
アルコール度
15.5%
日本酒度
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2020 Gold Prize in the Premium Junmai category

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Vegetables, Mountain Vegetables
Tempura of wild vegetables

酒蔵の想い

酒蔵情報

Miyashita Shuzo
TOP