Sanran Junmaishu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is a traditional sake made only with rice and rice malt. It has a full aroma and a soft, gentle taste of rice, The soft and gentle flavor of the rice spreads through the taste buds, The aftertaste is clean and crisp. Cooled, it is crisp and clear. Warmed to lukewarm, it has a full flavor. Enjoy this sake at a wide range of temperatures.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Five million stones.
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Tonoikeshuzoten CO., LTD
TOP