Dewazakura Dewasansan Tanjokinen

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This bottle is brewed using 100% Dewa Sanzu, Yamagata's representative sake rice, and only Yamagata's original ingredients such as "Olise Yamagata (koji mold)" and "Yamagata Yeast" to give the most "Yamagata" feeling. It has a juicy aroma reminiscent of green apples and a perfect balance of soft umami and elegant acidity.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Dewa Brilliant
アルコール度
15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Ginjyosu Department Exhibition

  • Second Prize, National Sake Competition, 2017

  • Second Prize, National Sake Competition, 2016

  • Grand Prix at the 2015 National Sake Competition

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Dewazakura Sake Brewery Co., Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP