Dewazakura Oka Ginjoshu Yamadanishiki

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味わいの特徴
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
domestically produced rice
アルコール度
15%
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受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Ginjyosu Department Exhibition

  • 2016 International Wine Challenge Trophy

  • 2015 International Wine Challenge Yamagata Trophy

  • 2015 Second Prize, National Sake Competition of America

  • 2014 National Sake Competition Grand Prix

  • 2005 Ranking of popular local sake brands No.1 in Japan for 12 consecutive years

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Dewazakura Sake Brewery Co., Ltd.

取り扱っている飲食店

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