Temahima Daiginjo Yamadanishiki

3.5
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This daiginjo is characterized by its gorgeous aroma and crisp, dry taste. Yamada-Nishiki is used to give it a higher grade of sake quality. The handprint on the label is a proof of the toji's taiko seal of approval.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.2
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Daiginjo A Department Appearance

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Grilled
Sashimi, grilled fish, etc.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Rokkasen Co., Ltd.
TOP