Yamahoushi Daiginjo Yukimegami

3.5
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This Daiginjo-shu is made from 100% Yamagata-produced Snow Goddess. It is aromatic and soft, but the more you drink it, the more flavorful it becomes.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
goddess of snow
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • JOY OF SAKE 2015 Daiginjo B Department Appearance

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
White Fish Sashimi
Japanese Cuisine[Tempura] Vegetables, Mountain Vegetables
Tempura of wild vegetables, etc.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Rokkasen Co., Ltd.
TOP