Daiginjo Kurouzaemon Omachi

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味わいの特徴
It is characterized by Omachi's characteristic rich and fine flavor and gorgeous aroma with no hint of habit, and has won a trophy in the Daiginjo category at the IWC.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yudomachi
アルコール度
15%
酸度
1.3
日本酒度
+1
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受賞歴

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2015 Trophy in the Ginjo and Daiginjo category

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2016 GOLD Award in the Ginjo and Daiginjo category

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Sushi] Other
It has a rich flavor and high aroma. It is not overpowered by the flavor of seaweed, sea urchin, or vinegar.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Shindo Sake Brewery Co., Ltd.
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