Hanakaori Junmaiginjou

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Brewed with Yamaguchi Sakura Yeast extracted from cherry blossoms. It has a subtle, gentle flavor like cherry blossoms that evokes the soft arrival of spring. It is perfect for the cherry blossom viewing season.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
drop in the bucket from the Saigoku region
アルコール度
13.5%
酸度
1.3
日本酒度
+1.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
Goes well with dashimaki tamago (rolled egg) and shirasu grated radish.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamagata Honten Co.,Ltd
TOP