Echigotsurukame Junmaiginjo Brewed by Wine yeast

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai ginjo sake uses wine yeast instead of sake yeast. It has an appealing taste that cannot be found in conventional sake. It is a new sake with a pleasantly crisp acidity, sweet aroma, gentle sweetness, and refreshing acidity that goes well with today's Japanese cuisine. Featured in the manga "Mariage Kami no Shizuku.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki、5 million stones、waist-high wainscoting
アルコール度
13%
酸度
4
日本酒度
-32
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine,Other Western Cuisine
Italian Cuisine
squid ink pasta
Other Western Cuisine
Cold Vegetables with Prosciutto and White Peaches

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Echigo Tsurukame Co.,Ltd
TOP