Manotsuru Miku

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Sister sake of the popular Manotsuru Manho. It is a renewed Junmai Daiginjo made with only rice and rice malt, using 100% Koshitanrei cultivated in accordance with the "Toki to Kurashite no Sato Zukuri Zukuri Certification System. It has a fragrant aroma and soft flavor of rice.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
35%
使用米
Koshidariya (variety of rice)
アルコール度
16.5%
酸度
1.1
日本酒度
-5~-3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

受賞歴

  • Winner of the Silver Medal in the Sake category at the IWC 2019 International Wine Challenge

  • Kura Master2017 金賞

おすすめの料理

Other Western Cuisine
Other Western Cuisine
Grilled chicken, duck, white fish

酒蔵の想い

酒蔵情報

Obata Sake Brewery Co.,Ltd
TOP