Bon Premium Sparkling Junmaidaiginjou

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This is the ultimate junmai daiginjo thin nigori nama sake with a rice polishing ratio of 20%. The freshly pressed seasonal nama sake is sealed with yeast in a French champagne bottle and second fermentation in the bottle for over a month. It is a light nigori nama sake with a wonderfully elegant and deep aroma, rising with ultra-micro bubbles, and a smooth, smooth, and deep taste.
情報詳細
特定名称
Sparkling sake
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
20%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Katoukichibee Shouten
TOP