Garyubai Junmaiginjo Yamadanishiki

3.4
8

Sanwa Shuzou|Shizuoka

Sanwa Shuzou|Shizuoka

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Ginjo-shu made from 55% polished rice of Yamadanishiki produced in Hyogo Prefecture. This is Garyubai's standard product, with a balance of richness, smoothness, and crispness, and a mellow aroma.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
+4〜+6
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • Kura Master 2019 Best14, Platinum Award

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2019 Bronze Prize

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2020 Bronze Prize

  • IWC (International Wine Challenge) SAKE 2021 Silver Award

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
Mozzarella cheese and tomato salad

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sanwa Shuzou
TOP