Yukinobosha Yamahaijunmai Namazake

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The high acidity from the Yamahai brewing process creates an expansive taste and a sharpness that goes down your throat, making the characteristics of the unpasteurized sake stand out even more.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
65%
使用米
Yamadanishiki, Akita Sake Komachi
アルコール度
16%
酸度
1.8
日本酒度
+1.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Vegetables, Mountain Vegetables
The moderate acidity goes well with dishes made with oil.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Saiya Shuzoten Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP