Kinokuniyabunzaemon Daiginjou Aka

0.0
1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Yamada-Nishiki (produced in Hyogo Prefecture)" is polished and steamed at the brewery's own facilities, and fermented slowly at low temperatures to bring out the refined aroma and flavor from the core of the rice, a masterful work of the master brewer. The use of Yamada-Nishiki gives this sake a core, and it has a mellow quality with the flavor of rice. It is a daiginjo with a rice polishing ratio of 50%, but it offers excellent cost performance.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.1
日本酒度
±0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
Enjoy with carpaccio, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakano Bc Co.,Ltd.
TOP