Kinokuniyabunzaemon Junmaiginjou

3.3
4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai ginjo-shu is brewed slowly using Omachi, which produces a rich and aromatic sake, and Yamadanishiki, which produces a core sake. It has a gentle taste with a satisfying umami and acidity, rather than a showy aroma.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Yamada Nishiki、Yudomachi
アルコール度
16%
酸度
1.3
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2020 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
Please enjoy it from the aroma while turning the glass like wine.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nakano Bc Co.,Ltd.
TOP