Daishichi Yukishibori Namagenshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Its fresh sweetness with sourness and mellow richness spreads on the palate. The density of this new sake is a characteristic of authentic sake brewing. Seasonal product
情報詳細
特定名称
Honjozo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
69%
使用米
5 million stones
アルコール度
18%
酸度
1.5
日本酒度
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
monkfish liver
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Shellfish
Raw Oysters

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

DAISHICHI SAKE BREWERY CO., LTD.
TOP