Yamatanmasamune Ginjoshu

4.0
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This ginjo-shu is brewed with Matsuyama Mitsui rice produced in Ehime Prefecture. It is popular for its elegant ginjo aroma and refreshingly light taste.
情報詳細
特定名称
Ginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
60%
使用米
Matsuyama Mitsui
アルコール度
15%
酸度
1.5
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • THE FINE SAKE AWARD 2013 highest gold star

  • THE FINE SAKE AWARD 2014 highest gold star

  • THE FINE SAKE AWARD 2015 highest gold star

  • THE FINE SAKE AWARD 2016 gold (first-place) prize

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Seafood
Its refreshing taste goes especially well with white fish tempura.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yagi-Shuzobu
TOP