Mansakunohana Junmaiginjonamagenshu Funashizuku

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Early November~ [Release date Junmai Ginjo is the first pressed every year. In order to fully enjoy the freshness of new sake, it is brewed with a sharper body than usual, with a beautiful acidity and a grape-like aroma. This sake has a white wine-like taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
アルコール度
16%
酸度
1.7
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hinomaru Jozo Co., Ltd
TOP