Mansakunohana Junmainamagenshu Jikagumi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Freshly pressed at the brewery, the sake has a popping, slightly carbonated taste. Usually it disappears before shipping, but we carefully bottle it by hand. You can enjoy the taste of freshly pressed sake. This is freshly pressed Junmai-shu with a slight carbonation.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Sake made good suitable rice
アルコール度
16〜17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Salt
pork saute

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hinomaru Jozo Co., Ltd
TOP