Mansakunohana Junmaiginjo Ichidohiiregenshu Aikame Label

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Release date] Mid-July~ Kame-no-o" and "Aizan", which have opposite characteristics, are brewed in the same tank to create this special junmai ginjo. Enjoy the harmony of the "acidity" of "Kame-no-o" and the "sweetness" of "Aizan". Junmai Ginjo brewed with Kame-no-o and Aizan. The balance of acidity and sweetness is exquisite.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
tortoise tail、Love Mountain
アルコール度
16%
酸度
1.6
日本酒度
-2.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hinomaru Jozo Co., Ltd
TOP