Mansakunohana Tokubetsujunmai Ichidohiiregenshu Hiyaoroshi

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This limited edition junmai-shu has been carefully bottle-aged at low temperatures for one summer, and has a strong umami flavor with a hint of spiciness. The aging condition is perfect, and the rounded flavor expands in the mouth over time. The finish is satisfyingly clean. The hiyaoroshi of the very popular "Umakara Mansaku" is a must-try! Absolutely recommended!
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Sake made good suitable rice
アルコール度
16%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)
  • 熱燗(50℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Hinomaru Jozo Co., Ltd
TOP