Junsei Hyogoyumenishiki Kimotojunmaiginjo Origarami

3.4
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The slender body of Hyogo-Yume-Nishiki is utilized to create a clean, yet umami (flavor) taste. The slight sweetness and gas from the ogara-mi (a little bit of a dry sake) are very stimulating. Seasonal product
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Hyogo Yumejin
アルコール度
17%
酸度
1.8
日本酒度
+3.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
The full-bodied flavor of this wine, which is unique to its origins, is best enjoyed in stewed dishes with tomatoes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukunishiki Co.,Ltd
TOP