Junsei Yamadanishiki Kimoto tokubetsujunmai

3.8
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The elegant umami of Yamada-Nishiki rice is matched by a light acidity and a moderately clear body.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.6
日本酒度
+2.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
The light taste of Yamada-Nishiki gives it a delicious flavor, and it should be paired with dishes with a strong acidity, such as carpaccio of sea bream.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukunishiki Co.,Ltd
TOP