1 / 2
Junsei Yamadanishiki Kimoto tokubetsujunmai
Fukunishiki Co.,Ltd|Hyogo
Fukunishiki Co.,Ltd|Hyogo
- 味わいの特徴
- The elegant umami of Yamada-Nishiki rice is matched by a light acidity and a moderately clear body.
- 情報詳細
- 特定名称
- Tokubetsu Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 60%
- 使用米
- Yamada Nishiki
- アルコール度
- 16%
- 酸度
- 1.6
- 日本酒度
- +2.0
おすすめの飲み方
- 雪冷え(5℃前後)
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Italian Cuisine
- The light taste of Yamada-Nishiki gives it a delicious flavor, and it should be paired with dishes with a strong acidity, such as carpaccio of sea bream.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃