Fukunishiki Junmaigenshu Umeshuyou

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
A rich source of amino acids and extracts ideal for making ume (plum) sakeJunmaishu is a pure sake for making ume (plum) sake. It is the rich amino acids and extracts in junmai sake that bring out the best of the plums and give it a mellow taste.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Kinuhikari (variety of rice)
アルコール度
20%
酸度
2.0
日本酒度
+2.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Other Japanese Dishes]
When plum wine is made with this junmai sake, it produces a very clear-tasting plum wine.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukunishiki Co.,Ltd
TOP