Fukunishiki Bucu

4.1
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Sparkling junmai sake with fine bubbles created by secondary fermentation in the bottle. It features a delicate flavor with a hint of sweetness that goes well with Japanese cuisine.
情報詳細
特定名称
Sparkling sake
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Kinuhikari (variety of rice)
アルコール度
7%
酸度
5.3
日本酒度
-80.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Meat Dishes (Yakiniku, Steak)] Tare Sauce
The fine bubbles can be used for meat dishes, etc.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Fukunishiki Co.,Ltd
TOP