Fudo Tsurushishibori Muroka Jummaidaiginjo Namagenshu

3.9
12
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
It is a daiginjo made from 50% polished Sake-komachi rice produced in Akita Prefecture. It is a delicious sake with a light flavor characteristic of Sakekomachi.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Shukomachi (variety of rice)
アルコール度
17%
酸度
1.4
日本酒度
-1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nabedana Co., Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP