Fudo Tsurushishibori Muroka Jummaiginjou Namagenshu

3.6
9
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai ginjo is made from 100% sake-komachi grown by the members of the Akita Sake Rice Research Association. This sake boasts a high cost-performance ratio for a hanging junmai ginjo.
スペック
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
Shukomachi (variety of rice)
アルコール度
17%
酸度
1.6
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Nabedana Co., Ltd.
TOP