Gikyo Junmaiginjougenshu60%

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Ginjo-genshu brewed with up to 60% polished Yamadanishiki from the Tojo Special A district in Hyogo Prefecture. This sake is a reduction of the power of rice.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamadanishiki, Tojo Special A District, Hyogo Prefecture
アルコール度
16〜17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
You can feel the goodness of the rice without being overpowered by dishes with strong flavors.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamachu-Honke Shuzo Co., Ltd.
TOP