Gikyo Junmaigenshu70%

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This junmai-shu is brewed with up to 70% polished Yamada-Nishiki from the Tojo Special A district of Hyogo Prefecture. Special cultivation rice is used, and there are two types: "Full Contract Cultivation" - no herbicides and chemical fertilizers, and "Yamadanishiki Kyoseikai" - reduced herbicides and chemical fertilizers.
情報詳細
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
70%
使用米
Yamadanishiki, Tojo Special A District, Hyogo Prefecture, specially cultivated rice
アルコール度
16〜17%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
A type of dish with well-seasoned ingredients and flavors.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamachu-Honke Shuzo Co., Ltd.
TOP