Gikyo Tokubetsujunmaishu Gohyakumangoku

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This special junmai sake is brewed with 60% polished Gohyakumangoku rice produced by a local cooperative in Toyama Prefecture and adjusted to an easy-to-drink strength.
情報詳細
特定名称
Tokubetsu Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Gohyakumangoku produced by what an agricultural cooperative in Toyama Prefecture
アルコール度
14〜15%
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
It goes well with dishes with relatively light flavors.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamachu-Honke Shuzo Co., Ltd.
TOP