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Kinpa Tokujogentei
- 味わいの特徴
- Made by blending daiginjo-shu, this sake has a well-balanced blend of aroma, richness, and umami.
- 情報詳細
- 特定名称
- Tokubetsu Honjozo
- 原材料
- Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
- 精米歩合
- 70%
- 使用米
- domestically produced rice
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.2
- 日本酒度
- +1
受賞歴
IWC (International Wine Challenge) SAKE 2018 silver (second-place) prize
KAN SAKE AWARD 2020 highest gold medal
おすすめの飲み方
- 花冷え(10℃前後)
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- Perfect for simple Japanese dishes, fish sashimi, carpaccio, etc.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃