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Reisen Junmaiginjo Oyamanishiki
- 味わいの特徴
- The rice is made from "Yuyamanishiki" rice produced in Nanto, Toyama Prefecture, and polished to 55%. This junmai ginjo-shu combines the unique broad flavor of Yuyamanishiki with a pleasant acidity.
- 情報詳細
- 特定名称
- Junmai Ginjo
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 55%
- 使用米
- Xiongshanjin
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 1.6
- 日本酒度
- +2
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It is a sake that goes well with poultry (yakitori, etc.) and vegetable dishes.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃