Kinginka Daiginjo Yorokobi

0.0
0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Daiginjo Kei is the highest quality product of Kinginka Shuzo. The sharpness and flavor of the rice are maximized. It is a perfect gift for your loved ones. We recommend it with confidence.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
15%
酸度
1.2
日本酒度
+3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
With moderate acidity and balance, it also goes well with grilled fish and marinades.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kinginka Co.,Ltd.
TOP