Gangi Junmaiginjoumurokanamagenshu no2

3.7
17
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Smooth mouthfeel, full of hints and aromas.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
17%
酸度
1.8
日本酒度
+1.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]
This type exhibits a high degree of compatibility that makes the most of the characteristics of the dish over a wide range.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

YAOSHIN SHUZO Co.,Ltd.

取り扱っている飲食店

TOP