Karakuchi Junmaishu Sachihime

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai-shu made from Saga Prefecture's Sagabiyori. It has a crisp, dry taste and can be served cold, at room temperature, or lukewarm.
スペック
特定名称
Junmai
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
75%
使用米
Indian summer (around November)
アルコール度
15%
酸度
2.0
日本酒度
+7
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
It has a delicious flavor and a sharpness due to its acidity, making it a good match for fried foods.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sachihime Shuzo Co., Ltd.
TOP