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Karakuchi Junmaishu Sachihime
- 味わいの特徴
- Junmai-shu made from Saga Prefecture's Sagabiyori. It has a crisp, dry taste and can be served cold, at room temperature, or lukewarm.
- スペック
- 特定名称
- Junmai
- 原材料
- Rice and Rice koji
- 精米歩合
- 75%
- 使用米
- Indian summer (around November)
- アルコール度
- 15%
- 酸度
- 2.0
- 日本酒度
- +7
おすすめの飲み方
- 涼冷え(15℃前後)
- 常温(20℃前後)
- ぬる燗(40℃前後)
おすすめの料理
Japanese Cuisine
- It has a delicious flavor and a sharpness due to its acidity, making it a good match for fried foods.
この日本酒に合わせる酒器
ブルゴーニュ
フルート
ボルドー
クープ
リキュール
ぐい飲み
猪口
平盃