Seishu Shuppinshu Gengen Jummaidaiginjou Genshu

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
This sake is a Junmai Daiginjo-shu made by carefully polishing in-house up to 40% "Yamadanishiki" sake rice produced in Hyogo Prefecture and brewed with soft water from the Mikane Mountains. This product is entered in the National New Sake Competition held jointly by the National Institute of Sake Brewers and the Japan Sake Brewers Association. Please take the time to enjoy the authentic taste of this sake.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
40%
使用米
Hyogo-ken Yamadanishiki
アルコール度
16%
酸度
1.1
日本酒度
-3.0
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

受賞歴

  • SAKE COMPETITION 2016 Junmai Daiginjo 9th place

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Tempura] Other
It has an elegant aroma and clean taste, and goes well with tempura and other dishes.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

Yamazaki Limited Partnership
TOP