Tokusen Junmaiginjyo Kizakura

3.7
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
"A junmai ginjo masterpiece made from specially cultivated "Yamadanishiki" and "Omachi" rice, carefully polished and brewed only with rice and Fushimi's pure, clean, famous water. The rich ginjo aroma, rich umami, and smooth taste are the main characteristics of this product.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
60%
使用米
Yamadanishiki, Omachi
アルコール度
16%
酸度
1.4
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Sashimi
Sashimi of sea bream, Tataki of horse mackerel

酒蔵の想い

酒蔵情報

Kizakura Co.,Ltd
TOP