Hakuro Daiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
Tojo Yamadanishiki from Hyogo Prefecture's special A district is used as the raw material rice. The rice is polished to 40% and fermented at low temperature for a long time. It has a fruity aroma and refreshing acidity, It is a slightly dry daiginjo with a fruity aroma, refreshing acidity, and a clean mouthfeel.
情報詳細
特定名称
Daiginjo
原材料
Rice, Rice Koji and Distilled Alcohol
精米歩合
40%
使用米
Yamada Nishiki
アルコール度
16%
酸度
1.1
日本酒度
+4
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Sawada Shuzo Co.,Ltd
TOP