Koganesawa Jummaiginjo HITOMEBORE

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This sake was created by the brewer, Yurin Kawana, who wanted to create a sake that could be easily accessible to people of his generation and that would make them fall in love with sake. Hitomebore" produced in Miyagi Prefecture is used. It is as dainty and cute as the label, but has a crisp aftertaste like a little devil. The sparkling rhinestones on the bottle will make you fall in love with it.
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
love at first sight
アルコール度
15%
酸度
1.4
日本酒度
-3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Italian Cuisine
Italian Cuisine
It is highly compatible with simple dishes with oil and acidity, such as caprese and marinades.

この日本酒に合わせる酒器

  • ブルゴーニュ

  • フルート

  • ボルドー

  • クープ

  • リキュール

  • ぐい飲み

  • 猪口

  • 平盃

酒蔵の想い

酒蔵情報

KAWAKEI SHOTEN General Partnership Corp.

取り扱っている飲食店

TOP