Asabiraki Junmaidaiginjo All Iwate

3.5
3
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
This Junmai Daiginjo is made from rice, yeast, and koji, all of which are produced in Iwate Prefecture. It is characterized by its elegant aroma and smooth taste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
galaxy in the process of an exceptionally high rate of star formation
アルコール度
15〜16%
日本酒度
+1.5
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asabiraki Co.,Ltd
TOP