Asabiraki Nanburyu Kanzukuri Junmaiginjo

3.6
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet
味わいの特徴
Junmai Ginjo-shu is a junmai ginjo sake made in the cold. The aroma is delicate and not too assertive, and the taste is deep and deep, delicious both cold and warmed. (Packaged in a special box).
情報詳細
特定名称
Junmai Ginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
55%
使用米
galaxy in the process of an exceptionally high rate of star formation
アルコール度
15〜16%
日本酒度
+1
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

ShareTweet

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)
  • ぬる燗(40℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine,Chinese Cuisine
Japanese Cuisine[Sukiyaki, Shabu-Shabu]
shabu-shabu (thinly sliced meat boiled quickly with vegetables, and dipped in sauce)
Chinese Cuisine[Light]
Eight Treasure Vegetables

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asabiraki Co.,Ltd
TOP