Asabiraki Junmai Daiginjo Shinshu Nama Genshu

3.9
2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
The sake is made with "new rice" and is delivered unsterilized and unpasteurized to give it the fresh, wild flavor that only new sake made with new rice can have. It is produced only once a year.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
50%
使用米
galaxy in the process of an exceptionally high rate of star formation
アルコール度
16〜17%
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 花冷え(10℃前後)
  • 涼冷え(15℃前後)
  • 常温(20℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Traditional Japanese Cuisine (Kaiseki Cuisine, Kappō Cuisine, Monk's Vegan Cuisine)]

酒蔵の想い

酒蔵情報

Asabiraki Co.,Ltd
TOP