Chiyonokame Fukuroshibori Junamaidaiginjo

この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts
味わいの特徴
It is an unfiltered, lightly cloudy Junmai Daiginjo with a strong aroma and flavor of rice and koji. The yeast is still alive in the bottle, so when the bottle is opened, a slight fizzy sensation can be felt. It has a mellow flavor, a complex taste that harmonizes sweetness, spiciness, acidity, and bitterness, and a long, lingering aftertaste.
情報詳細
特定名称
Junmai Daiginjo
原材料
Rice and Rice koji
精米歩合
45%
使用米
Matsuyama Mitsui
アルコール度
16%
酸度
1.6
日本酒度
+2
この商品は現在取り扱っておりません。

この商品をシェアする

SharePosts

おすすめの飲み方

  • 雪冷え(5℃前後)
  • 花冷え(10℃前後)

おすすめの料理

Japanese Cuisine
Japanese Cuisine[Seafood Dishes] Simmered
Horse mackerel and sea bream sashimi. Boiled snapper.

酒蔵の想い

酒蔵情報

Chiyonokame Shuzo Co.,Ltd
TOP